Kontaktirajte nas!

Pisarniško pohištvo

Delovni prostor mora biti tako urejen in opremljen, da vsakemu omogoča delo in gibanje. Predvsem pa vam mora omogočati dobro počutje. Delovno mesto posameznika naj bi bilo tako urejeno, da se delovno mesto prilagodi človeku, ne pa človek delovnemu mestu.

Z dolgoletnimi izkušnjami pri prodaji pisarniškega pohištva vam lahko ponudimo celostno rešitev glede nabave pisarniške opreme:

  • na osnovi ogleda poslovnih prostorov vam bomo ustrezno svetovali
  • prostore nato izmerimo
  • izbira ustreznega programa pisarniške opreme glede na delovno mesto
  • izdelava idejnega načrta in ponudbe
  • izdelava pisarniškeha pohištva po meri
  • dobava pohištva
  • montaža pohištva.

Oglejte si svoj prostor, pomislite na svoje želje in potrebe in s skupnimi močmi bomo izbrali enega od programov. Lahko vam ponudimo naslednje: program OPAL, ONIX, KUBO, KUBO+, ARON ali PRESTIŽ.

Pisarniške mize so izdelane iz visokoodporne oplemenitene iverne plošče debeline 28mm v različnih lesnih dekorjih, robovi so zaključeni z ABS trakovi. Mizne oblike so lahko pravokotne, L ali ločne oblike. Predalniki imajo ohišje iz oplemenitene iverne plošče debeline 18mm, predali so iz iverne plošče debeline 12mm in ličnice predalov v različnih lesnih dekorjih debeline 18mm. Ročaji so kovinski, zaklepanje je centralno.Omare imajo ohišje in police iz oplemenitih ivernih plošč debeline 18mm. Hrbti so debeline 8mm.Vrata so iz ivernih plošč različnih lesnih dekorjev debeline 18mm. Vitrine imajo vrata v celoti iz prozornega stekla, kombinacijo aluminijastega okvirja in jedkanega stekla, ter kombinacija lesenega okvirja in dimnega stekla. Ročaji so kovinski, ključavnice so tipsko vgrajene.

 

Aron

Kubo

Kubo +

Onix

Opal

Prestige

Sliva